Hop til indhold

26. juni 2013

Parring på kennel Schusundra

041Så har vi parret to af vores bedste løbshunde, og måske er det vores sidste parring, da vi ønsker, at trappe stille og roligt ned med vores hundehold. Da vi lavede et kuld sidste år, og beholdt alle tre selv, forventer vi, at sammen med det nye kuld, at have gode hunde en årrække endnu.

Hundene er begge to fra vores efterhånden succesfulde 8-hundespand, 4 DM i træk og 2 sølvmedaljer ved FISTC EM i sprint.

Tæven Lusati Double Dutch of Bandit er efter DKCH A’tebs U-R-Miss-T Of Fox og A’tebs Black Bandit Of Edson. Miss T. er efter næsten rene A’teb linier med en snert af Vargavass. Bandit er efter finske og svenske linje, hvor de finske er fra hans far, som kom til vores kennel fra Kennel Milkova for snart en del år siden. Moderen Team Amarox Zota kommer fra Sverige.

IMG_1428Hanhunden Anvik Speed Central kommer fra den tyske kennel Anvik Speed, som udelukkende træner mellemdistance, han har deltaget flere gange i Poladistans. Forældrene er imporeret til Europa fra Canada af Frans Weisscher Kennel Arctic Speed, han har flere gange været på podiet i både WSA og FISTC mesterskaber.

Vi er meget spændte på dette kuld, da begge hunde gør det super godt løbsmæssigt, men også er et par pæne hunde, måske en lille spids mere løbspræget end vi plejer at avle.

Hvalpe forventes ultimo august.

 

IMG_1426

D.D. står i nr. 2 række, sammen med Central.

Læs mere fra Hvalpe

Del dine tanker, skriv en kommentar

(required)
(required)

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Tilmeld for at skrive en kommentar

play