Hop til indhold

15. oktober 2012

Træning august og september 2012

Så er det tid med den første opsummering af træningen i august og september måned med vores hunde.
Her er lige en lille video af  træning d. 30 aug.. Jeg synes godt, at man kan fornemme, at der er godt gang i hundene:) Video’en er optaget med mobiltelefon og en hånd på styret på ATV’en og i dårligt lys, så kvaliteten er så som såSmiley Traening 30-08-12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Træningen har indtil nu været ikke mindre end fantastisk, Hundene er rigtig glade for, at træne i denne sæson, vi kan mærke bla. at de utrolig glade for, at få sele på og derefter at blive spændt på, der er ikke nogen af hundene vi skal kalde på mere end en gang. Træningsmæssigt er de også bedre, vi startede jo også 1½ mdr. tidligere og afsluttede sidste sæson 1 mdr. senere, så perioden med inaktivitet er blevet væsentlig kortere. Der har ikke i år været perioder, hvor vi har tænkt, hvordan skal der blive slædehunde ud af dem!

Varmen ved den tidlige træningsstart 16-17 gr. har vi taklet ved, at køre korte distancer og også ved, at holde en god lang pause ca. midt på turen på ca. 3-5 min, hvilket vi stadig gør. Det er samtidig fantastisk træning for hundene, at træne stå. det er meget vigtigt synes vi. Vi træner sprint og pausen betyder, at de storset løber galop hele turen, første halvdel uden motor på ATV’en og anden halvdel med motor. Det hjælper nok også på vores hunde, at de ikke er stresset inden afgang, når vi træner derhjemme, så er det først når vi spænder den sidste hund på, at der bliver åbnet for musikken. Der har dog været enkelte dage, hvor vi synes det var for varmt. Vi har valgt ikke at træne så ofte her i starten i år, da vi nu er startet så tidlig, så det er blevet til ca. 3 gange pr. uge.

IMG_0843

Læs mere fra Løb

Del dine tanker, skriv en kommentar

(required)
(required)

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Tilmeld for at skrive en kommentar

play